WE SALUTE YOU

Clients say we avoid fixed thinking, that makes us blush.

‘Everything you can imagine is real ‘

Pablo Picasso

Online Upgrades

‘Live’ krijgt in deze tijd andere betekenis

Nog nooit was de wereld zo druk met de transitie van offline naar online.
Online events, webinars, congressen en live uitzendingen zorgen voor nieuwe manieren van communiceren.  Met bestaande doelgroepen, maar ook met nieuwe. Onlineactiviteiten bieden kansen zoals we die eerder nooit zagen.

Digitaal, maar hoe dan?

Digitale systemen en online platformen springen als paddenstoelen uit de grond. Vaak met de belofte dat er een online beleving gecreëerd wordt die maximaal interactief is. Met voting, chat functies, Q&A en polls om de kijker actief betrokken te houden bij het onderwerp. De kunst is om techniek en inhoud elkaar te laten versterken zodat het maximale uit een programma wordt gehaald. Dat is wat LFBI toevoegt.

Wat doet LFBI anders?

Eventbureaus, studio’s en locaties bieden high-end en low-cost oplossingen.  Vaak worden die gebaseerd op faciliteiten zoals 4K camera registraties, multi platform livestreams of interactieve tools als breakout rooms, panel sessies, keynote areas en sponsor lounges.

De mogelijkheden voor opdrachtgevers en technische partijen lijken grenzeloos. Hierin schuilt ook het gevaar: er dreigt gebrek aan overzicht, want wat is er echt nodig? Wat kan er? LFBI weet de weg in dit woud van technische en inhoudelijke mogelijkheden en behoudt het overzicht. Resultaat; een blije opdrachtgever met een geslaagd event en een kijktijd die maximaal is.

Waar zit de upgrade?

Goede voorbereiding is zeker bij online events meer dan belangrijk. Daarbij draait het om de kwaliteit van de inhoud en het vertrouwen dat het technisch voor elkaar komt. LFBI draagt hier zorg voor: we waarborgen dat een heldere kernboodschap goed over de bühne komt met aantrekkelijk en gevarieerd programma dat technisch op orde is. Zo ben je er zeker van dat er geen poll uitslag over het gezicht van de presentator in beeld staat. Of dat ingestelde eindtijden abrupt een spreker onderbreken waardoor de aandacht, belevening en inhoud verloren gaat…

Weg zappen gaat nou eenmaal sneller dan een zaal uitlopen. Vooral bij gratis aangeboden online events. Het gaat om inhoud, ontmoeten en contact waarbij de maatwerk van LFBI zorgt de upgrade: aandacht wordt maximaal gehouden.

Wanneer LFBI?

LFBI kan worden ingezet als adviseur bij bestaande evenementen en/of nieuwe online events, van concept tot en met regie.

Advies

Verbeteringen zijn vaak eenvoudig. Een online broadcast met één camera en goede vormgeving kan net zo interessant zijn als een live event met meerdere sessies. Leef met vlag en wimpel maar hou het simpel.

Regie

Little Fish biedt upgrades en regie voor online events.

Online koffie? Bel Maikel Steur van LFBI. Die serveert er een cookie bij.
+31 639 869 020